HSP dag

Gepubliceerd op 4 augustus 2024 om 19:56

Hooggevoeligheid is voor mij altijd een bijzondere reis geweest. Aan de ene kant heeft het me diepere inzichten en intense ervaringen gebracht, aan de andere kant voelde ik me vaak overweldigd, alsof de wereld soms gewoon te veel was. Als jij dat gevoel herkent, weet dan dat je niet alleen bent.

 

Er was een tijd dat ik mijn hooggevoeligheid als een last zag. Het voelde alsof het me tegenhield in het dagelijks leven. Maar na verloop van tijd begon ik te beseffen dat deze gevoeligheid eigenlijk een enorme kracht kan zijn—mits je weet hoe je ermee omgaat. Het was een weg vol vallen en opstaan, waarin ik verschillende methodes en oefeningen ontdekte die me hielpen mijn energie in balans te brengen en mezelf te beschermen tegen de overdaad aan prikkels.

 

Het is vanuit die ervaring dat ik, samen met mijn collega Fre De Riek , besloot om de HSP-dag in Rijssen te organiseren. Ons doel is om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waar anderen, net als jij en ik, kunnen ontdekken hoe ze hun hooggevoeligheid kunnen omarmen en als kracht kunnen inzetten in het dagelijks leven.

 

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ธ๐˜‚๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด?

Tijdens de HSP-dag delen we alles wat we zelf hebben ervaren en toegepast. We starten met een verkenning van wat hooggevoeligheid precies is, en hoe je deze eigenschap kunt zien als een kracht in plaats van een obstakel. Vervolgens begeleiden we je door praktische oefeningen en meditaties die je helpen je energie beter te reguleren en in balans te blijven.

 

๐—ช๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐˜€๐˜†๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฒ๐—บ๐—ผ๐—ฝ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป, een methode die mij persoonlijk enorm heeft geholpen. Het is een krachtige manier om jezelf te bevrijden van energieën die niet bij jou horen, waardoor er meer ruimte ontstaat voor je eigen innerlijke kracht. Daarnaast geven we je concrete handvatten om je gevoeligheid op een positieve manier te integreren in je dagelijks leven, en leer je hoe je jezelf kunt beschermen tegen negatieve invloeden.

 

๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐—บ ๐˜‡๐—ผ๐˜‚ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฒ๐—น๐—ป๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป?

Als je, net als ik, hebt geworsteld met je hooggevoeligheid en op zoek bent naar manieren om deze eigenschap te omarmen en te versterken, dan is deze dag precies wat je nodig hebt. Het is een kans om jezelf beter te begrijpen, nieuwe inzichten te ontvangen en te groeien in een omgeving die je volledig ondersteunt. Bovendien ontmoet je andere mensen die dezelfde reis maken, en dat kan enorm waardevol zijn.

 

๐—ฃ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ:

๐——๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—บ:

  • Vrijdag 6 September (vol)
  • Zaterdag 7 september (vol),
  • Vrijdag 11 oktober,
  • Zaterdag 19 oktober,
  • Woensdag 23 oktober
  • Zaterdag 30 November 

 

๐—Ÿ๐—ผ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ:Rijssen

๐—ง๐—ถ๐—ท๐—ฑ: 09:00 - 16:00 uur

๐—œ๐—ป๐˜ƒ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด: €99,-

 

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ ๐˜๐—ฒ ๐—ป๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป:

โ—Draag comfortabele kleding waarin je je prettig voelt.

โ—Neem je eigen lunch mee; er is een koelkast aanwezig voor wie daar gebruik van wil maken.

โ—Tijdens de pauze zorgen wij voor thee, koffie, frisdrank en water.

 

Deze dag is voor mij een manier om mijn ervaringen te delen en anderen te ondersteunen op hun pad. Als je je hierin herkent en behoefte hebt aan praktische tools en diepgaande inzichten, dan nodig ik je van harte uit om deel te nemen. Meld je snel aan via de onderstaande links, want het aantal plaatsen is beperkt.

 

โžก๏ธ Aanmelden voor de HSP-dag:

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.